Ντόχα: Ξεκίνησε με…περίπατο η Σφιόντεκ

Η κάτοχος του τίτλου Ίγκα Σφιόντεκ ξεκίνησε με πρόκριση μέσα σε 62 λεπτά στο Qatar Open, επικρατώντας της Σοράνα Κιρστέα με 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Flying into the next round @iga_swiatek defeats Cirstea in straight sets and the defending champion kicks off her campaign in Doha! #QatarTotalEnergiesOpen pic.twitter.com/iBO1fLNKSz

wta

(@WTA) February 12, 2024

Η Νο1 του κόσμου με συνέπεια στο service της, κερδίζοντας το 77% των πόντων πίσω από το πρώτο service (20/26) και το 80% στο δεύτερο (8/10) δεν αντιμετώπισε κανένα break από την Ρουμάνα, ενώ από τη πλευρά της τελείωσε το ματς με 5/11 break-points. 

Η Πολωνή, στο πρώτο της παιχνίδι μετά από τον αποκλεισμό-έκπληξη στο Australian Open από την Λίντα Νόσκοβα, μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 κατακτώντας το 1ο set έχοντας “σπάσει” δύο φορές το service της Κιρστέα (3-1, 5-1). 

Περίπου το ίδιο σενάριο είδαμε και στο 2ο set με την Κιρστέα να κρατάει το service της κάνοντας το 1-0, όμως αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο τουρνουά για την Ρουμάνα με τη Σιφόντεκ να κατακτά τα επόμενα 6 games και παράλληλα την πρόκριση για τη φάση των “16” εκεί όππου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ρωσίδων Ερίκα Αντρέεβα (αδερφή της Μίρα) και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Ξεκίνησε με…περίπατο η Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόχα, Ξεκίνησε …περίπατο, Σφιόντεκ,ntocha, xekinise …peripato, sfiontek