Delray Beach Open: Μπήκε στο κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να πάρει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Delray Beach Open επικρατώντας με 6-3, 6-0 κόντρα στον Ιάπωνα και Νο142 του κόσμου, Σιντάρο Μοτσιζούκι.

Ο Κοκκινάκης, ο οποίος επέστρεψε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά μετά από 2 χρόνια, ήταν εκπληκτικός από τη θέση του service ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 93% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (14/15) και 70% στο δεύτερο (14/20), δεν απειλήθηκε με break-point, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 7 ευκαιρίες

του για break. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να κρατούν το service τους σχετικά εύκολα με τον Μοτσιζούκι να προηγείται με 3-2. Από εκεί και πέρα όμως ο Κοκκινάκης κατέκτησε τα επόμενα…10 games φτάνοντας στη νίκη. 

Αρχικά, με τέσσερα σερί games (βρίσκοντας 2 breaks 4-3, 6-3) κατέκτησε το set με 6-4 κάνοντας το 1-0, ενώ το 2ο σκέλος του αγώνα με ασσυληπτο service, ειδικά το δεύτερο, έφτασε σε εύκολα holds, ενώ παράλληλα πίεσε το προβληματικό service του αντιπάλου του βρίσκοντας 3 breaks (2-0, 4-0, 6-0) εξασφαλίζοντας την πρόκριση σοτ κυρίως ταπλό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Άλεξ Μίτσελσεν. 

DELRAY BEACH OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Delray Beach Open: Μπήκε στο κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Delray Beach Open, Μπήκε, Κοκκινάκης,Delray Beach Open, bike, kokkinakis