ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Παρασκευόπουλος: "Ο Κρόνος δικαιούται την άνοδο"

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου βγήκε νικητής από τη… μονομαχία των Κρόνων, αφού επικράτησε με 87-61 του αντίστοιχου των Ιωαννίνων για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής και διατήρησε τις ελπίδες του για να ανέβει στην Β' Εθνική.

Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, προπονητής της ομάδας του Αγ. Δημητρίου μίλησε στο superbasket.gr και αναφέρθηκε στην βελτίωση που παρουσίασε ο Κρόνος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Επίσης, συμπλήρωσε πως ο Κρόνος

θα πρέπει κάθε χρόνο να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός ξεπερνώντας οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί.

Πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή παλεύατε για την παραμονή στην κατηγόρια ενώ φέτος είστε κοντά στην άνοδο…

"Πέρσι ήμασταν υπερβολικά άτυχοι. Είχαμε χάσει επτά παιχνίδια στον πόντο. Επίσης σε όλο τον πρώτο γύρο είχαμε τραυματία τον Καραπλή που είναι και ο βασικός μας ψηλός. Στον δεύτερο γύρο που επέστεψε ήμασταν η μόνη ομάδα που έκανε τρεις ήττες".

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν;

"Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή. Φέτος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασιστικοί και αλλάξαμε και λίγο το ρόστερ της ομάδας με αποτέλεσμα να είμαστε πιο ποιοτικοί. Όλα τα παιδιά έχουν προσφέρει στην φετινή πορεία και πιστεύω ότι παρά τις όποιες ατυχίες δικαιούμαστε να ανέβουμε".

Ο φετινός στόχος ήταν εξαρχής η άνοδος ή προέκυψε στην πορεία;

"Ο Κρόνος πρέπει κάθε χρόνο να είναι ανταγωνιστικός. Αν εξαιρέσουμε την περασμένη χρονιά, όλες τις προηγούμενες τερμάτιζε από την έκτη θέση και πάνω. Τα οικονομικά μας είναι πολύ περιορισμένα και δεν ξεκινήσαμε με πρωταρχικό στόχο την άνοδο. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει".

Η διοίκηση και ο κόσμος στηρίζουν εξαρχής την προσπάθεια της ομάδας;

"Η στήριξη που μας παρέχουν είναι αμέριστη καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα