Και τέζα οι «διάβολοι»…

00:02 1/5/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Σ.- ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Γ.: 1-0

Γήπεδο: Etihad

Από τον παράδεισο του +8 στην κόλαση της ισοβαθμούσε η Γιουνάιτεντ που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 1-0 από τη Σίτι.
Για το Χ κατέβηκε ο Φέργκιουσον και το πλήρωσε από μια ψυχομένη Σίτι.
Από εδώ και πέρα η Σίτι θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς και η Γιουνάιτεντ ουσιαστικά θα πρέπει να κερδίσει με συνολική διαφορά 10 τερμάτων τα δύο δικά της.
Η Γιουνάιτεντ είχε καλή ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ, η άμυνα της Σίτι δυσκολεύτηκε να

απομακρύνει και ο Κάρικ από κοντά δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του και να κάνει το 1-0.
Γενικότερα η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πίεσε πού ψηλά, με αποτέλεσμα η Σίτι να μη βρίσκει διαδρόμους να επιτεθεί.
Στο 6' ο Σίλβα είχε ένα σουτ που κόντραρε σε σώματα και στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο.
Η Γιουνάιτεντ έμεινε πίσω από την μπάλα και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν και η Σίτι προσπαθούσε να βρει χώρους.
Στο 16' ο Νασρί ελευθερώθηκε όμορφα, έκανε την κάθετη στον Τέβες, εκείνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά ο Φέρνιναντ απομάκρυνε προ του Αγκουέρο.
Στο 25ο λεπτό ο Κουν Αγκουέρο έπιασε το μονοκόμματο από δεξιά με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ κι ενώ θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή.
Από τη μεριά της η Γιουνάιτεντ όσο περνούσε η ώρα κλεινόταν κι άλλο πίσω και έψαχνε την κόντρα.
στο 36' ο Αγκουέρο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Σαμπαλέτα κατέβασε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει και το σουτ αλλά ήταν αδύναμο κι ενώ ο Αγκουέρο είχε οπλίσει για να... σκοτώσει τον Ντε Χέα.
Στο 40' ο Αγκουέρο και πάλι έκανε από αριστερά το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Νάνι μέσα από την περιοχή σούταρε στις κερκίδες.
Τελικά το γκολ για τη Σίτι έφτασε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων από μια στημένη φάση.
Ο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κομπανί σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και κάρφωσε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.
Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και πίεσε στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια η Σίτι ισορρόπησε το ματς και βγήκε ξανά μπροστά.
Στο 58' το σουτ του Νασρί πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια και για ένα περίπου 6λεπτο η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.
Στο 72'΄ο Τουρέ δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 78' το σουτ του Αγκουέρο σταμάτησε στο πλαϊνό των διχτύων του Ντε Χέα.
Λίγο πριν από τη φάση του Αγκουέρο οι Φέργκιουσον και Μαντσίνι είχαν επεισόδιο, καθώς ο Ιταλός έκανε χειρονομία στον Σκοτσέζο.
Η Σίτι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 82' ο Τουρέ έκανε όμορφρη ενέργεια αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Ντε Χέα.
Ο Μαντσίνι είχε ρίξει άλλωστε
Keywords
Τυχαία Θέματα