ΑΕΚ: Συνάντηση Νικολαΐδη - Δημητρέλου

Συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΚ, θα επιχειρήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Οι φήμες πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Ένωσης έχει δρομολογήσει την επιστροφή του στην ΠΑΕ - την ώρα που το πλάνο σωτηρίας του προχωράει – οργιάζουν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο κανείς από τους ιθύνοντες τον «Δικέφαλο» δεν έχει μιλήσει απευθείας

μαζί του.

Με την 9η Μαΐου έτσι, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. να πλησιάζει, ο Δημητρέλος θα επιδιώξει μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί με τον Ντέμη προκειμένου να γνωρίζει αν θα έχει ολοκληρώσει τις επαφές του και αν όντως σκοπεύει να επιστρέψει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στα διοικητικά.

Το ραντεβού των δύο ανδρών αναμένεται να κλειστεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή και αφού ο Νικολαΐδης θα έχει επιστρέψει από την Αμερική, ενώ πρόθεση του Δημητρέλου είναι να τον ενημερώσει και για κάποια καθημερινά ζητήματα της ομάδας, αναλύοντάς του παράλληλα τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τους ανθρώπους της Εφορίας για το χρέος του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα