ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Αλλαξε η άμυνα και ήρθε η νίκη"

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε, πήρε τη νίκη επί του Περιστερίου για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 και ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο έμπειρος τεχνικός, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Παίζαμε απέναντι σε μία οργανωμένη και μαχητική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο μας έβγαλε από το παιχνίδι μας. Ημασταν κάπως σφιγμένοι στο πρώτο μέρος αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήγαμε καλά. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή, ούτε

τα πικ εν ρολ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά, μετά το 24' βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια. Είναι νέα παιδιά που παίζουν στην ομάδα και είναι νέες εμπειρίες γι΄αυτούς. Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα αλλάζουν οι παίκτες. Στο δεύτερο μέρος αυτό που άλλαξε ήταν η άμυνά μας και μέσω αυτής κάναμε αιφνιδιασμούς".

Για την κατάσταση του Χαραλαμπίδη είπε: "Πάει πολύ καλά, από την Δευτέρα θα κάνει ενδυνάμωση και Τρίτη ή Τετάρτη θα προσπαθήσει να δοκιμάσει σε κανονικούς ρυθμούς".

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ με την σειρά του δήλωσε: "Μετά το ματς με τον ΚΑΟΔ θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο σφιγμένοι. Πιέσαμε στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευτήκαμε και τον Λάζαρο που έβγαζε κενούς χώρους και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για την επόμενη αγωνιστική".

Keywords
Τυχαία Θέματα