ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Βιάστηκαν να μας ρίξουν..."

Μια μεγάλη δικαίωση είναι για το Νίκο Βετούλα η πρώτη φετινή νίκη του Απόλλωνα, καθώς όπως τόνισε πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να πουν ότι η ομάδα του είναι από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό.

Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Δεν είναι ότι δεν παίζουμε καλά. Απλά στο τέλος είχαμε και αυτό που έπρεπε για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη. Για τρίτη φορά σε παιχνίδι είχαμε νεκρό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο και νομίζω ότι πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Όταν έχουμε διαφορά 7 και 8 πόντων, πρέπει και τα νέα

παιδιά να αποκτήσουν την εμπειρία ώστε να διατηρούμε αυτή την διαφορά. Ο Τέρνερ μας βοήθησε σημαντικά σήμερα ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια δεν έπαιζε πολύ ώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Σε ερώτηση για την συγκομιδή του Απόλλωνα, στο πρωτάθλημα, ο Πατρινός τεχνικός, είπε: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος, άλλοι βιάστηκαν να ρίξουν τον Απόλλωνα στην Α2 Εθνική, όχι εγώ.

Από την πλευρά των παικτών ο Άντονι Γκραντ δήλωσε: Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σαν να ήταν παιχνίδι πλέι οφ. Βρίσκονταν στο τέλος της βαθμολογίας και ήθελαν τη νίκη. Θέλαμε πολύ τη νίκη, το ίδιο και ο Απόλλωνας έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έβαλε σημαντικά καλάθια.

Με τη σειρά του ο Γκόρντον Κλάιμπερ υποστήριξε: Θέλω να ευχαριστήσω όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα. Ήταν μεγάλη η βοήθειά τους για να πάρουμε τη νίκη. Όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια οικοδομήσαμε μια διαφορά πόντων. Συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα κι όταν μας πλησίασε ο αντίπαλος, και δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη. Κρις Χουγκάζ: Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου ότι έπρεπε να μην δίνουν εύκολα ριμπάουντ και να μειώσουμε τους αιφνιδιασμούς, κάτι που κάναμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα μας στις λεπτομέρειες δεν έχει πάρει κάποια νίκη μέχρι στιγμής. Από την αρχή της σεζόν είναι μια πρόκληση για εμάς. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα και τους παίκτες μου γιατί βλέπω πως δουλεύουν στο γήπεδο. Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα ακόμα κι αν σταματήσει η συνεργασία μας. Ο Απόλλωνας αν παίζει έτσι δεν έχει να φοβάται τίποτα στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα