ΠΑΟΚ | Καθάρισε εύκολα όταν σοβαρεύτηκε…

Ναι μεν στο πρώτο ημίχρονο συνάντησε πολλές δυσκολίες και δεν μπορούσε να χτίσει διαφορά ασφαλείας, ωστόσο στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκε και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Περιστέρι, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χάτσερ και ΜακΓκραθ.

Το πρώτο καλάθι του ματς ήρθε από τον Τσαϊρέλη. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου με τις δύο ομάδες να

πηγαίνουν χέρι-χέρι και τη μεγαλύτερη διαφορά (+4) να σημειώνεται στο 6ο λεπτό υπέρ του ΠΑΟΚ (13-9).

Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχτηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτίσουν σημαντική διαφορά, ωστόσο οι παίκτες του Κουστένη είχαν απάντηση σε όλα τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουν. Στο 18’ ο Καλλές έδωσε προβάδισμα έξι πόντων στην ομάδα του (36-30), με το ημίχρονο να κλείνει στο 43-41 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη το Περιστέρι μπήκε δυνατά και γρήγορα προσπέρασε 45-43, ωστόσο το γεγονός αυτό εξαγρίωσε τον δικέφαλο, που με μπροστάρηδες τους ΜακΓκραθ και Μαργαρίτη κράτησε στο μηδέν για περίπου πέντε λεπτά τους φιλοξενούμενους και με σερί 16-0 εκτόξευσε τη διαφορά στο +14, 64-50.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς το συγκρότημα του Κουστένη δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο να… απειλήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ με αντεπίθεση. Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 20 πόντους δια χειρός Τσαϊρέλη (75-55), ενώ η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με σκορ 83-68.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 43-41, 64-50, 83-68

Keywords
Τυχαία Θέματα