ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο"

Ο Αρης αν και δυσκολεύτηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Πανελευσινιακού και ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως η ομάδα του δίνει "μάχη" με τον χρόνο.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ο Πανελευσινιακός έχει έναν προπονητή που παλεύει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και αν έχουν οικογενειακό κλίμα, θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην κατηγορία έστω και δύσκολα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ. Σαν ομάδα αγωνιζόμαστε για δύο στόχους.

Ο πρώτος είναι το +1 σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τη νίκη. Ο δεύτερος να φέρουμε έστω κι έναν άνθρωπο περισσότερο στο γήπεδο. Είναι ένα εισιτήριο περισσότερο. Ο Άρης έχει ιστορία, έχει αγάπη και η ενεργοποίηση αυτού του συναισθήματος είναι πολύ σημαντική για την ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα. Στο διάστημα 22′-31′ στο ματς με τον Ηλυσιακό η ομάδα έχασε με 28-9 και σήμερα στο τρίτο δεκάλεπτο έχασε με 25-11. Θα μου πείτε ότι αυτά δεν γίνονται; Κι όμως γίνονται! Εμείς είχαμε κι ένα άλλο θέμα σήμερα. Είχαμε πάνω από 10 μπάλες που δεν τις πήραμε… Δεν "πέσαμε" στη μπάλα! Αυτό είπα στους παίκτες μου μετά: "Πως είναι δυνατόν να έχετε τον χαρακτήρα και την ποιότητα να παίρνετε μεγάλα σουτ και να μη κάνουμε το εύκολο"; Δίνουμε μάχη με τον χρόνο".

Θέλω να ευχαριστήσω τους τρεις ανθρώπους με τους οποίους είμαι συνεχώς μαζί και με βοηθούν να προσαρμοστώ, τον κ. Αρβανίτη, τον κ. Κουρόγλου και τον κ. Σαμολαδά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες και τον κόσμο που ήρθε και εδώ να μας συμπαρασταθεί".

Σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης επέστρεψε στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο είπε πως "αυτή η φανέλα έχει ένα κακό και ένα ιδιαίτερο καλό. Το πρώτο είναι ότι ο παίκτης του Άρη παίζει με πάντα με πίεση και από την άλλη είναι ότι αυτός που επιβιώνει με αυτή τη φανέλα στα δύσκολα, νιώθει μετά την ικανοποίηση της νίκης. Ας ελπίσουμε να μείνουν τα καλά σε μας".

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με την σειρά του, δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Ελευσίνας γιατί έκανε ένα καθαρό παιχνίδι, αλλά και τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για τη νίκη. Μετά το 0-2 που κάναμε στο ξεκίνημα, ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε δύο σερί νίκες, μας δίνει θάρρος και όρεξη να πάμε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο και είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 10 πόντους διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Ευτυχώς στην τέταρτη περίοδο ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε δυνατά, με ομαδικό πνεύμα και γυρίσαμε το παιχνίδι, γι' αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα