ΠΑΟΚ | "Κολοσσιαίος" ΠΑΟΚ...

Στην Ρόδο... έμειναν οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου και παρασύρθηκαν από τον ρυθμό του ΠΑΟΚ και γνώρισαν την ήττα από τον "Δικέφαλο" με 67-60. Οι Ροδίτες νιώθουν πλέον καυτή την ανάσα του ΑΓΟΡ στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας.

Μουδιασμένα μπήκε στο παρκέ ο Κολοσσός Ρόδου, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε πλήρως ο ΠΑΟΚ και με πρωταγωνιστή τον Μίλουτιν Αλεξιτς κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο με σκορ 21-13.

Οι Ροδίτες με τους Χάτεν, Χαρίση και Τσάμη να δίνουν επιθετικές ανάσες στην ομάδα τους, κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά και στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ με 32-35.
Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο τρίτο ημίχρονο, αλλά ένα ξέσπασμα του Ντάντε Στίγκερς στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε την διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ σε 51-45.

Ο "Δικέφαλος" συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο και ανέβασε την διαφορά στους επτά πόντους (57-50) στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στον Κολοσσό με 67-60

Δεκάλεπτα: 21-13, 32-35, 51-47, 67-60

Keywords
Τυχαία Θέματα