ΑΓΟΡ | ΑΓΟΡ και Πέτγουεϊ από άλλο πλανήτη...

Πάρτι έκανε ο ΑΓΟΡ απέναντι στο ανήμπορο Περιστέρι και επικράτησε με 75-46. Αυτή την φορά πρωταγωνιστής της Κρητικής ομάδας δεν ήταν ούτε ο Λαμάρ Ράιτ, αλλά ούτε ο Ντιόντε Κρίστμας αλλά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ...

Σαρωτικός ήταν στο ξεκίνημά του ο ΑΓΟΡ, αφού στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα είχε αποκτήσει μια διαφορά 12 πόντων (12-0) απέναντι στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και έκλεισαν

την πρώτη περίοδο με 22-12.

Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου το Περιστέρι προσπάθησε να αντιδράσει, κυρίως με τις προσπάθειες των Καυκή και Εντουαρντς αλλά οι Κρητικοί δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και στο 16ο λεπτό ήταν μπροστά 38-18. H διαφορά στο ημίχρονο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, καθώς οι παίκτες του Στέργιου Κουφού προηγούνταν με 43-19.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το Περιστέρι να μην μπορεί σε κανένα σημείο του αγώνα να αντεπεξέλθει στον ρυθμό του Ρεθυμνού, το οποίο έκλεισε την τρίτη περίοδο με προβάδισμα 55-36.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα του Στέργιου Κουφού να ρίχνει τους ρυθμούς αλλά να φτάνει σε μία πάρα πολύ άνετη επικράτηση απέναντι στο Περιστέρι με 75-46.
Δεκάλεπτα: 22-12, 43-19, 55-36, 75-46

Keywords
Τυχαία Θέματα