ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Παρουσίασε μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών ο Παναθηναϊκός"

Τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και το μπάσκετ που έπαιξε στη σειρά με την Μπαρτσελόνα απένειμε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κολοσσού με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ, βγάζοντας παράλληλα το καπέλο στον Αργύρη Πεδουλάκη.

"Συγχαρητήρια στον Αργύρη και τον Παναθηναϊκό. Στην σειρά με την Μπαρτσελόνα έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις. Τρομακτική βελτίωση και στις λεπτομέρειες έμειναν εκτός Λονδίνου. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών. Όλοι θυμόμασταν τι γραφόταν πριν από 5 μήνες. Μεγάλη δικαίωση για τον «Άρτζι» που έχει φάει τα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια".

Από την πλευρά των παικτών, ο Φάνης Κουμπούρας ανέφερε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Τα προηγούμενα δύο ματς ήταν ζωής και... θανάτου. Τα κερδίσαμε και πλέον μπορούμε να ευχαριστιόμαστε τα ματς. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε ωραίες φάσεις. Ο Παναθηναϊκός ερχόταν από την Μπαρτσελόνα και ελπίζω να τους βοηθήσαμε για να κάνουν μια καλή προπόνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα