ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Θα δώσουμε τα πάντα για την παραμονή..."

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει άλλη μια ευκαιρία για να σώσει την παρτίδα της παραμονής στην Α1, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο Τζίμης Κουστένης είπε στη συνέντευξη Τύπου, "Έγινε ένα παιχνίδι που παίχθηκε στα ίσια και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για αυτό. Είχαμε πει από την 1η αγωνιστική πως όλα θα κριθούν στην τελευταία και έτσι γίνεται. Ίσως βιώνουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Η Καβάλα έπεσε οπότε εμείς ο Ηλυσιακός και η Ελευσίνα θα δώσουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και πάλι να δώσω τα συγχαρητήρια μου σʼ όλο το οικοδόμημα του Ρεθύμνου. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κομποδιέτας: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έπαιξε στα ίσια και δικαίωσε όλους για το ότι το ματς παίχθηκε στα ίσια. Τα νέα είναι ευχάριστα για εμάς, αφού ηττήθηκε η Ηλυσιακός και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία με νίκη την τελευταία αγωνιστική να σώσουμε την χρονιά. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και πάμε σε έναν "τελικό" για την παραμονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα