ΙΣΠΑΝΙΑ | Κατσικάρης: "Μας αρέσουν οι προκλήσεις"

Αύριο ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ της ACB, με την Μπιλμπάο των Ελλήνων να φιλοξενείται από την Κάχα Λαμποράλ και τον Φώτη Κατσικάρη να δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση!

Τα φετινά πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος αναμένεται να είναι πολύ συναρπαστικά και προβλέπεται ότι θα πέσουν... κορμιά! Μάλιστα, μεγάλη μάχη θα γίνει ιδιαίτερα στα ζευγάρια του τρίτου με τον έκτο και του τέταρτου με τον πέμπτο.

Οι Βάσκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και τερμάτισαν στην έκτη θέση, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πίστη

στις δυνατότητες των παικτών του και περιμένει πως και πως την πρώτη αναμέτρηση στη Βιτόρια.

"Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και είναι μία ομάδα που ποτέ δεν έχει κακή αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Αλλά μας αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Οπότε, ας παίξουμε!", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Η ομάδα της Βασκονίας υπέστη διασυρμό από την Κάχα με 100-70 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο ο νεαρός κόουτς γνωρίζει πως πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του και εμφανίζεται αισιόδοξος για το διπλό στη Βιτόρια.

"Βλέπω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να αγωνιστεί επί ίσοις όροις και έχει πολλές πιθανότητες. Και θέλω ιδιαίτερα να σταθώ στο πνεύμα, την ανταγωνιστικότητα και την αποφασιστηκότητα. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Την Πέμπτη θα πάμε στη Βιτόρια για να κερδίσουμε".

Παράλληλα, ο Κατσικάρης έφερε στη μνήμη του τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, δίνοντας το σύνθημα για τις αναμετρήσεις με την Κάχα. "Πάμε στη Βιτόρια για να κάνουμε το ίδιο πράγμα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα