A1 | Οικονομίδης: "Το μπάσκετ βγάζει τον κόσμο στους δρόμους"

Ως τα υψηλότερου επιπέδου παιχνίδια στην Ευρώπη χαρακτήρισε εκείνα μεταξύ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο Βασίλης Οικονομίδης στην συνέντευξη Τύπου για τους τελικούς, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να τονίσει ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα που βγάζει τους Ελληνες στους δρόμους...

"Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Οι τελικοί

μας έχουν τον απερχόμενο Πρωταθλητή Ευρώπης και τον νυν Πρωταθλητή Ευρώπης. Το μπάσκετ βγάζει τον κόσμο στους δρόμους.

Αναμένεται να γίνουν δύσκολα παιχνίδια, σκληρά παιχνίδια. Ολοι αυτοί οι παίκτες μετά τους τελικούς θα παίξουν στην Εθνική, οπότε απαιτείται σεβασμός. Τα υψηλότερα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, οπότε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εδώ. Σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους, έξω από τα γήπεδα".

Την συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλς του ΟΠΑΠ, κ. Σπανουδάκης... "Πριν μια εβδομάδα βρισκόμασταν και πάλι εδώ και είχαμε ευχηθεί στις δύο ομάδες μας καλή τύχη. Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα, θέαμα, εκπλήξεις και ανατροπές. Το παράδειγμα είναι πρόσφατο. Η ΟΠΑΠ ΑΕ βρίσκεται κοντά στο μπάσκετ και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. Ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ και τον κ. Οικονομίδη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Παίκτες και προπονητές κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θέλω να συγχαρώ παίκτες και προπονητές των ομάδων για την παρουσία τους στη Πόλη. Από αύριο αρχίζουν οι ελληνικοί τελικοί. Είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε εξαιρετικούς αγώνες".

*Με το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Σπανουδάκης παρέδωσε πλακέτα στους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα