A1 | Θα συνεχιστεί το... όνειρο;

Η σειρά του Κολοσσού με τον Πανιώνιο βρίσκεται στο 1-1 και σήμερα μεταφέρεται στη Ρόδο, εκεί όπου οι "θαλασσί" θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην ονειρεμένη φετινή πορεία τους και παράλληλα να διατηρήσουν το προβάδισμα για την τρίτη θέση, με τους "κυανέρυθρους" να ψάχνουν το μπρέικ.

Το Σάββατο στο κλειστό της Αρτάκης, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έβγαλαν το πραγματικό τους πρόσωπο μέσα στο παρκέ και με μπροστάρηδες τους Ντίμπλερ και Κιζ έφτασαν άνετα στη νίκη με 81-64, φέρνοντας στα ίσια τη σειρά. Ωστόσο, στο σημερινό ματς οι Ροδίτες αναμένεται να παρουσιαστούν αλλαγμένοι προς

το καλύτερο, αφού παίζουν στο Βενετόκλειο μπροστά στους φιλάθλους τους και θέλουν να τους δώσουν ακόμα μια χαρά για φέτος.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στη διάθεση του όλα τα "όπλα" που διαθέτει, μαζί και τον Στιβ Πάνος, ο οποίος δεν είχε παίξει στη Νέα Σμύρνη. Ο Ελληνοαμερικανός άσος είχε υποβληθεί σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στον καρπό του χεριού του και αποφασίστηκε να παραμείνει στη Ρόδο για το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου. Επίσης κανονικά θα αγωνιστούν ο Κώστας Χαρίσης και ο Αντώνης Ασημακόπουλος, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να κάμψουν την αντίσταση του Πανιωνίου, καθώς αφενός θέλουν να κάνουν το 2-1 στη σειρά και αφετέρου να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" επιθυμεί οι παίκτες του να βγάλουν το ίδιο κίνητρο στον αγωνιστικό χώρο, να είναι εύστοχοι και το μάτι τους να... γυαλίζει. Οι φιλοξενούμενοι το Σάββατο έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σήμερα θα επιδιώξουν να κάνουν το μπρέικ, ώστε στη συνέχεια να τελειώσουν τη σειρά στη Νέα Σμύρνη.

Τετάρτη 16 Μαΐου
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου – Πανιώνιος Πηλοϊδης, Καρακατσούνης, Ψαριανός (Βιτζηλαίος)

Keywords
Τυχαία Θέματα