ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του 20ου Τουρνουά “Αγγέλα Μικεδάκη”.

Πάνω από 1000 άτομα, αθλητές και αθλήτριες, γονείς, μέλη και φίλοι του Πρωτέα έδωσαν το παρόν στη τελετή λήξης το βράδυ της Κυριακής 27 Μαίου 2012.

Η οικογένεια του Πρωτέα , βράβευσε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην διάρκεια του Τουρνουά, ευχαρίστησε και τίμησε τους Χορηγούς και τους εθελοντές της και βράβευσε τις αθλήτριες Πέπη Βαλέττα,

Ασπα Γριμπαβιώτη, Αγγελική Τσέρου, τον αθλητή Θωμά Τζούνα και τον προπονητή Πέτρο Ρέππα για την προσφορά τους στον Πρωτέα.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι αντιδήμαρχοι Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης, κύριοι Αργυρουδάκης, Κοντονής και Μπελετσιώτης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νιτερόπουλος, ο αρχηγός της μέιζονος αντιπολίτευσης κύριος Κωσταντέλλος και ο δημότικός συμβουλος κύριος Δαβάκης οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο.

Ο Πρωτέας αποχαιρέτησε επίσης τους έφηβους και τις νεάνιδες που ολοκλήρωσαν τον "κύκλο" τους στις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, Μιχάλη Γάργαλη, Τάκη Κουτσοδάσκαλο, Νίκο Αθηνιώτη, Κωνσταντίνα Κύρου, Γεωργία Μελά και Μαρία Κλιάεβιτς.

Την παράσταση όπως πάντα έκλεψαν οι αθλητές του Πρωτέα, juniorakia, μικροί και μεγάλοι, τα 520 αγόρια και κορίτσια που δίνουν καθημερινά "σάρκα και οστά" στο όραμα και την φιλοσοφία του Συλλόγου μας όπως την παρουσίασε στην ομιλία του ο Προέδρος κ. Χρήστος Βασιλειάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα