Χάθηκε ένα σπουδαίο ταλέντο! Στη Γιουβέντους ο Δώνης

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Τάσος Δώνης...

Πριν από 16 χρόνια ο Γιώργος Δώνης έκανε την «κούρσα του αιώνα» και ο Κριστόφ Βαζέχα έγραφε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ μία από τις χρυσές σελίδες του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του 1996 άνοιγε για πρώτη φορά τα μάτια ο Τάσος Δώνης.

Παιδί
«πράσινης» οικογένειας, γαλουχήθηκε με Παναθηναϊκές αξίες και από μικρή ηλικία ανέδειξε τα πλούσια χαρίσματά του στις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Επιστροφή στο σήμερα. Στο 2012 του υπό διάλυση Παναθηναϊκού που βρίσκει τη σωτηρία του στο Σωματείο του Γιάννη Αλαφούζου.

Κατά την παρουσίαση του πλάνου της εταιρείας λαϊκής βάσης, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις ακαδημίες της ομάδας και τις χαρακτήρισε ως το «μέλλον» του Συλλόγου. Έφερε ως παράδειγμα τις πορείες που έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη στις αρχές του αιώνα που διανύουμε, και ο οποίος στηριζόταν στα παιδιά που προήλθαν από τα σπλάχνα του.

Όπως φαίνεται, ακόμα και αυτή η προοπτική δείχνει δύσκολη να υλοποιηθεί, καθώς οι «πράσινοι» δεν κάταφεραν να κρατήσουν τον Τάσο Δώνη, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Για όσους παρακολουθούσαν το εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα γνωρίζουν ήδη πως ο νεαρός άσσος αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού εξτρέμ και ήταν από τους πιο ελπιδοφόρους παίχτες του εφηβικού τμήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα