N’JOY UNI-Basket | Όλα για την πρόκριση

Το N’JOY UNI-Basket συνεχίζει την αγωνιστική του δράση και αισίως φτάνει προς το τέλος της Α΄φάσης. Οι μάχες για τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους 32 καλύτερους της διοργάνωσης έχουν φουντώσει για τα καλά, ενώ το θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες είναι κάτι παραπάνω από υψηλό, αφού το πρωτάθλημα έχει την τύχη να φιλοξενεί μερικούς από τους πιο φερέλπιδες αθλητές (φοιτητές) του μπάσκετ και ήδη μεγάλα ονόματα.

Κάθε όμιλος αποτελείται από 6 ομάδες, από τις οποίες

μόνο οι 3 πρώτες θα προκριθούν απευθείας στην φάση των 32. Επίσης,στην επόμενη φάση θα περάσουν και οι 2 καλύτεροι τέταρτοι από όλους τους ομίλους, ενω οι 16 επιλαχούσες ομάδες θα αγωνιστούν στην διοργάνωση του κυπέλλου. Στη Β’ φάση οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ, ενώ οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να τονώνονται να να ξεδιψούν με άφθονο RED BULL που θα μπορούν να παίρνουν από τα ψυγεία RED BULL μέσα στα γήπεδα.


Αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς, αξίζει να αναφέρουμε τις ομάδες που έχουν προχωρήσει με το απόλυτο των νικών και αυτές είναι οι εξής: Παραλίες,Melakers, Over The River, Παραλιακός, Basket Bow, Πονάει η Mitre μου, Carameles, Cska Vodkas, Τιμωροί, Παλτά, Βαρέσαμε Διάλυση, Cheliotis B.C, Ilion Gatοrs, West Empireκαι Λούστροι!

Παρ’όλα αυτά, οι δυναμικότητες και των άλλων ομάδων είναι ιδιαίτερα υψηλές, και επομένως δεν έχουμε παρά να αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια του N’JOY UNI-Basket. Aξιοσημείωτη είναι και η προσφορά των φαρμακευτικών προϊόντων ΛΕΟΝΤΟΣ που εξασφαλίχουν την ομαλή διεξαγωγή των πολύ δυνατών αγωνιστικών μαχών μέσα από την υποστήριξη στην διοργάνωση και στους χορηγούμενες γιατρούς της.

Το www.superbasket.gr , ο NovaΣΠΟΡ-FM και η SPORTDAY είναι υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης»

Keywords
Τυχαία Θέματα