Marketing | Adizero Crazy Light 2

Η adidas παρουσιάζει το adizero Crazy Light 2, το νέο μπασκετικό παπούτσι με βάρος μόλις 269 γρ.! Ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του -adizero Crazy Light- και περίπου 10% ελαφρύτερο από κάθε άλλο παπούτσι της κατηγορίας του, το adizero Crazy Light
2 έρχεται πιο στιβαρό, πιο αεροδυναμικό και σε ακόμα εντονότερα χρώματα.

Η νέα γεωμετρία του adizero Crazy Light 2 επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή μείωση βάρους και εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων. Με το διευρυμένο, ασύμμετρο, εξωτερικό αντιστήριγμα της φτέρνας, SPRINTFRAME, το παπούτσι έγινε πιο στιβαρό, επιτρέποντας παράλληλα απίστευτο έλεγχο κινήσεων στο παρκέ. Επιπλέον, ο νέος, αεροδυναμικός, συνθετικός ιστός SPRINTWEB, πιο λεπτός από ποτέ, αγκαλιάζει το παπούτσι σε 3 στρώσεις και ενισχύει τη δύναμη των παικτών, τόσο στις οριζόντιες, όσο και στις κατακόρυφες κινήσεις.

Το adiZero Crazy Light 2 ειναι συμβατό με το miCoach Speed_CellTM, βοηθώντας έτσι τους παίκτες να μετρήσουν, να δουν και να μοιραστούν τα στατιστικά τους. Η τεχνολογία του miCoach Speed_CellTM, μπορεί να καταγράφει τα δεδομένα της επίδοσης του αθλητή σε 360ο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Η μνήμη του miCoach Speed_CellTM έχει χωρητικότητα για να αποθηκεύει πάνω από 7 ώρες δεδομένων, τα οποία μπορούν να συγχρονιστούν ασύρματα με το smartphone του χρήστη και να ανέβουν στο facebook ή στο twitter.
Το adiZero Crazy Light 2 ήδη πρωταγωνιστεί στα πόδια των αστέρων του NBA που τα επέλεξαν για τα Playoff που διεξάγονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της adidas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Βρες τα basketball νέα της adidas στη σελίδα: www.facebook.com/adidasBasketball και στο twitter account @adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο: http://news.adidas.com/GR

Keywords
Τυχαία Θέματα