NBA | Υποψήφιος αντικαταστάτης του "Σούπερμαν" ο Κάζινς!

Οι φοβερές και τρομερές φετινές εμφανίσεις του ΝτεΜάρκους Κάζινς έκαναν τον Μάικ Σιζέφσκι να σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντουάιτ Χάουαρντ με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, με τον σέντερ των Κινγκς να ανυπομονεί να φορέσει να φανέλα με το εθνόσημο!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην κήλη, τον ανάγκασε να περάσει προ ολίγων ημερών το κατώφλι του χειρουργείου, με αποτέλεσμα την μη συμμετοχή του στους

Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έναν μεγάλο... πονοκέφαλο στον ομοσπονδιακό προπονητή των ΗΠΑ, ωστόσο οι εναλλακτικές που έχει στα χέρια του για την αντικατάσταση του "Σούπερμαν" είναι αρκετές και ποιοτικές, με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να είναι μία από τις επικρατέστερες!

Ο θηριώδης και εξαιρετικά ταλαντούχος σέντερ του Σακραμέντο, πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, έχοντας μέσο όρο 18 πόντους και 10,9 ριμπάουντ και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του..."Ποιός δεν θα ήθελε να παίξει για την πατρίδα του; Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω και μακάρι να δεχτώ πρόσκληση!".

Keywords
Τυχαία Θέματα