MLS iQTab 3G

Με οθόνη 7 ιντσών και 3G συνδεσιμότητα.

Αυτή τη σεζόν, ο νέος σου «κολλητός» θα ακούει στο όνομα MLS iQTab 3G. Βλέπεις, το νέο tablet της MLS μπορεί να σε συντροφεύει παντού, χάρη στο πολύ μικρό του μέγεθος: ζυγίζει μόλις 270 γραμμάρια και το πάχος του δεν ξεπερνά τα 8,4 χιλιοστά. Το MLS iQTab 3G έρχεται εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο tablet

που σέβεται τον εαυτό του, δηλαδή διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη αφής 7 ιντσών με γωνία θέασης 179ο, κάμερα 2 megapixel για φωτογραφίες και HD κλήσεις βίντεο, πρόσφατη έκδοση του Android και 3G συνδεσιμότητα για να είσαι online από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Όπως όμως και τα smartphones της MLS, το iQTab 3G ξεχωρίζει για τις μοναδικές λειτουργίες που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Με το Talk&Email μπορείς να υπαγορεύεις οποιοδήποτε κείμενο στο tablet σου (ιδανικό τόσο για αποστολή email όσο και για φωνητικές σημειώσεις), ενώ η λειτουργία Talk&Post κάνει την ανάρτηση κειμένων στο Facebook παιχνιδάκι. Επιπλέον, κάθε iQTab 3G περιλαμβάνει τον κορυφαίο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά, βάση στήριξης αυτοκινήτου και φορτιστή αυτοκινήτου (δώρα συνολικής αξίας €89), ούτως ώστε το νέο σου tablet να σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Διάθεση MLS, 2310-929090, www.mls.gr Τιμή €209

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U