Logitech και ClamCase δείχνουν τα πρώτα game controllers για το iOS 7

Τα πρώτα teasers για τα game controllers στο iOS 7 έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα από τις ClamCase και Logitech. H Logitech δεν δείχνει το χειριστήριο αλλά από τη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω αφήνεται να εννοηθεί ότι μιλάμε ξεκάθαρα για ένα game controller.

Από την άλλη η ClamCase έχει δημοσιεύσει το παρακάτω βίντεο δείχνοντας το ‘GameCase’ που θα συνδέεται στο iPhone ή iPad.


Στα ευρήματα του iOS 7 είχαμε αναφερθεί για πρώτη φορά στα game controllers που η Apple θα υποστηρίξει και επίσημα πλέον:

Το δεύτερο μέρος αφορά τα game controllers, με τον οποίο οι χρήστες έχουν ένα νέο μέσο για να παίζουν παιχνίδια. Η Apple παρέχει, πλέον, συγκεκριμένες οδηγίες για αυτά τα hardware controllers ώστε να διασφαλίζεται μια συνοχή στα πλήκτρα ελέγχου τόσο για τον χρήστη όσο και για τους developers. To συγκεκριμένο framework προσθέτει συμβατότητα εκτός από το iOS 7 και για το OS X 10.9. Όταν το σύστημα εντοπίσει έναν controller συνδεδεμένο στη Mac ή iOS συσκευή, τότε το παιχνίδι διαβάζει αυτά τα control inputs ως κανονικό gameplay. Υπάρχουν τρία είδη διαθέσιμα: standard form-fitting, extended form-fitting και extended wireless.

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsLogitech και ClamCase δείχνουν τα πρώτα game controllers για το iOS 7

Σχετικά άρθρα:

Griffin PowerDock 5: φορτίστε ταυτόχρονα μέχρι και 5 iOS συσκευέςIK Multimedia iLoud: Το πρώτο φορητό ηχείο/monitor για το iPhone και iPadTwelveSouth HiRise, αλουμινένιο stand για το iPhone 5 και iPad mini
Keywords
Τυχαία Θέματα