H Microsoft Hellas παρουσίασε τη νέα έκδοση των Windows Phone

Εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά στα Windows Phone Mango.

Δελτίο Τύπου

Σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους Τύπου παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το βράδυ, η Microsoft Ελλάς τα Windows Phone 7.5, την αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για κινητά τηλέφωνα. Η έκδοση αυτή βασίζεται στα Windows Phone 7, που παρουσιάστηκαν πέρυσι τον Οκτώβριο, ενώ ενσωματώνει εκατοντάδες

νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές νέες δυνατότητες στους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Τζίνα Τιριακίδου, Product Marketing Manager της Microsoft Ελλάς παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5, αναδεικνύοντας τα κυριότερα χαρακτηριστικά του. Το κοινό στη συνέχεια είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και να περιεργαστεί τις νέες Windows Phone 7.5 συσκευές, οι οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα το HTC Radar,το Samsung Omnia W και το HTC Titan.

Η αναβάθμιση Windows Phone 7.5, που είχε γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία «Mango», είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους κατόχους Windows Phone 7, ενώ θα βρίσκεται ενσωματωμένη σε μια σειρά νέων τηλεφώνων. Στην Ελλάδα, τα Windows Phone 7.5 θα είναι διαθέσιμα σε συνεργασία με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθώς και σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους Έλληνες χρήστες, τα Windows Phone 7.5 φέρνουν ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές, καθώς προσφέρουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων, ενώ δίνουν πρόσβαση στο ελληνικό Marketplace, καθώς και στην υπηρεσία Xbox Live.

Η κα Τζίνα Τιριακίδου, Product Marketing Manager της Microsoft Ελλάς υπογράμμισε: «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε την επόμενη έκδοση των Windows Phone, καρπό της προσπάθειας της Microsoft να παρουσιάσει ένα πραγματικά πρωτοποριακό και χρηστικό προϊόν, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο χρήστης και οι ανάγκες του. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία που παίζει το κινητό τηλέφωνο στην καθημερινότητα του χρήστη ως μέσο επικοινωνίας και οργάνωσης της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του, ο έλληνας καταναλωτής θα έχει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσει μια Windows Phone 7.5 συσκευή που ικανοποιεί τις ανάγκες του».

Ο κ. Σπύρος Σίδερης, Vodafone Terminals Senior Manager υπογράμμισε: «Η Vodafone και η Microsoft επεκτείνουν συνεχώς τη μεταξύ τους συνεργασία, ώστε να παρέχουν στους πελάτες, ένα ευρύ φάσμα λύσεων επικοινωνίας. Ένα χρόνο μετά από τη διάθεση των πρώτων Windows Phone 7, τα οποία αποτέλεσαν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και στην νέα έκδοση Windows Phone 7.5, αφενός με την αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων συσκευών και αφετέρου με την πλήρη σειρά νέων, οι οποίες θα διατεθούν στην Ελληνική αγορά. Επιπλέον, το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα ανανεωμένα Windows Phone 7.5.

Ειδικά για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, το δίκτυο της Vodafone, μέσω της υπηρεσίας Office 365, φέρνει τις εφα

Keywords
Τυχαία Θέματα