Τα διαφημιστικά tweets σκίζουν, ο Costolo σκέφτεται το μέλλον

14:45 19/10/2011 - Πηγή: Gugoo


Ο Twitter CEO, Dick Costolo, ισχυρίζεται πως τα διαφημιστικά tweets έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και έτσι το twitter θα λανσάρει σύντομα και νέα είδη διαφήμισης. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλυτέρα και από όσο περιμέναμε».

Το Twitter

ξεκίνησε πέρσι το λανσάρισμα με τα Promoted Tweets σαν ένα τρόπο διαφήμισης στην ήδη δημοφιλή πλατφόρμα, συνέχισε με τα Promoted Trends και πρόσφατα προσέθεσε τα Promoted Tweets στο timeline των χρηστών.

Ο Costolo είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η εταιρία ήδη βρίσκεται σε φάση testing για την προώθηση νέων ειδών διαφήμισης, όπως για παράδειγμα Rich Media Ads με φωτογραφία και video, και το λανσάρισμα αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες. Σε αυτή τη φάση, τόνισε πως δεν θα προστεθούν trailer ταινιών στο timeline και πως τα τελικά ad formats θα εξαρτηθούν πολύ από τον τρόπο που οι χρήστες αντιδρούν σε αυτά.

Η παραπάνω είδηση δεν μας εκπλήσσει αφού η διαφήμιση αποτελεί βασικό έσοδο για όλες τις διάσημες πλατφόρμες κάτι που δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Twitter, το οποίο έχει πλέον 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα!

Πηγή: mashable.com

Keywords
Τυχαία Θέματα