Τα RAZR επιστρέφουν με το Motorola Droid RAZR

Απίστευτα λεπτό και ανθεκτικό smartphone με πάχος μόλις 7,1 χιλιοστά.

Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση των Samsung Nexus Prime και Android Ice Cream Sandwich, τα φώτα ήταν στραμμένα στη Motorola και στην παρουσίαση

του ολοκαίνουριου RAZR –που πλέον πέρασε στην εποχή των smartphones. Παρόλο που Motorola Droid RAZR παρουσιάστηκε με Android Gingerbread και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για Ice Cream Sandwich, θέλουμε να πιστεύουμε πως όταν (και αν) ολοκληρωθεί η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google, οι πιθανότητες μιας αναβάθμισης θα είναι μεγάλες.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το Droid RAZR είναι εφοδιασμένο με διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz TI OMAP 4430 και η Gorilla Glass οθόνη των 4,3 ιντσών έχει ανάλυση 960x540 pixels. Διαθέτει επίσης 1GB RAM, εσωτερική μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD, Bluetooth 4.0, καθώς και κάμερα 8MP με ικανότητα λήψης βίντεο 1080p που συνοδεύεται από μια δευτερεύουσα HD στην πρόσοψη, για κλήσεις βίντεο. Σύμφωνα με τη Motorola, η μπαταρία των 1.780mAh, προσφέρει 12,5 ώρες ομιλίας και 8,9 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Βέβαια το Droid RAZR δεν εντυπωσιάζει τόσο με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όσο με τον ελκυστικό σχεδιασμό του. Η συσκευή έχει πάχος μόλις 7,1 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένη από Kevlar για μέγιστη αντοχή χωρίς επιπτώσεις στο βάρος της. Διαθέτει επίσης Splash Guard, μια ειδική επικάλυψη που προστατεύει τα εσωτερικά εξαρτήματα από το νερό (δηλαδή από πιτσιλιές, δεν είναι αδιάβροχο). Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το Droid RAZR είναι συμβατό με τα Lapdock της εταιρείας που μπορούν να το μετατρέψουν σε φορητό υπολογιστή –εντάξει, σαφώς περιορισμένων δυνατοτήτων σε σύγκριση με ένα laptop με Windows. Δες παρακάτω το σχετικό promo βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα