8o PICK-ΛΟΥΞ COLA: Ο Ανδρικόπουλος στην εκκίνηση του P.I.C.K.

Advertorial

Με μεγάλη χαρά και τιμή το 8o P.IC.K ΛΟΥΞ COLA θα υποδεχτεί ως χορηγό εκκίνησης τα SUPER MARKET ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, μια ιστορική αλυσίδα στον χώρο των super market. Με εμπειρία από το 1975 έως σήμερα με σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις σε επίπεδο διαχείρισης προϊόντων και διανομής εμπορευμάτων η εταιρεία

Ανδρικόπουλος έρχεται να δώσει το στίγμα της στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα 9 σύγχρονα και λειτουργικά καταστήματα σε όλη την πόλη εξυπηρετούν καθημερινά με υπευθυνότητα, συνέπεια και κυρίως ποιότητα και οικονομία χιλιάδες καταναλωτές. Απασχολώντας πάνω από 400 εργαζόμενους, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 100 τοπικούς προμηθευτές , και επενδύοντας συνεχώς στην τοπική οικονομία , η οικογενειακή αυτή επιχείρηση συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ στηρίζει έμπρακτα τα ελληνικά προϊόντα και οι καταναλωτές την επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους.

Μια από τις 20 μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα και η πιο ισχυρή της Αχαΐας, πάντα στο πλευρό της πατρινής κοινωνίας δίπλα μας και στo 8ο P.I.C.K ΛΟΥΞ - COLA στηρίζοντας μοναδικά με το δικό της τρόπο τη διοργάνωση .

8o PICK-ΛΟΥΞ COLAHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα