Άρωμα Ελλάδας αναμένεται στο νέο mall στα Σκόπια

του Αλέξανδρου Μητάκη
[email protected]
Έντονο ελληνικό άρωμα αναμένεται να έχει το νέο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζεται στην πόλη των Σκοπίων (Skopje City Mall) και αναμένεται να λειτουργήσει τον Οκτώβριο του 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τουλάχιστον τρεις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής αναμένεται να.....
υπογράψουν το επόμενο διάστημα τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Το
εν λόγω εμπορικό κέντρο ανήκει στην εταιρεία Balfin, με τη συνολική επένδυση να αγγίζει τα 80 εκατ.ευρώ, ενώ ήδη μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν συμφωνήσει να έχουν παρουσία στα συνολικά 38.000 τμ του κέντρου, με πιο ηχηρή αυτή της Carrefour, η οποία θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην αγορά των Σκοπίων, καταλαμβάνοντας χώρο 4.650 τμ

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει συμφωνηθεί η παρουσία ισχυρών Brands & Anchor Tenants, όπως Όμιλος Inditex ( Zara, Bershka, Stradivariouis ,Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti), Neptun (Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά Είδη), Cineplexx (Κινηματογράφοι), Mango, Springfield,Women Secret, Timberland και άλλες.

Εξάλλου η εταιρεία «Delta Thesis Real Estate», η οποία έχει αναλάβει, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, την εκπροσώπηση του εμπορικού κέντρου, με σκοπό την μίσθωση χώρων σε αυτό, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες δύο και πλέον εβδομάδες επαφές με μεγάλες ελληνικές εταιρείες.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, η οποία για 18 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των παραδοσιακών κτηματομεσιτικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη εμπορικών αλυσίδων λιανικής, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο από τους Έλληνες επιχειρηματίες, που αναζητούν διέξοδο από την κρίση που μαστίζει την ελληνική αγορά και βλέπουν σαν χρυσή ευκαιρία τη δραστηριοποίηση στη γειτονική χώρα.

Η Delta.thesis Κτηματομεσιτική δραστηριοποιείται στο χώρο των παραδοσιακών κτηματομεσιτικών υπηρεσιών με έμφαση και εξειδίκευση στην ανάπτυξη εμπορικών αλυσίδων λιανικής, καθώς και στις διαπραγματευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

http://voria.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα