Σχόλιο για το «Έχασε η Βενετιά βελόνι»

email αναγνώστη

Λοιπόν μάγκες μου, o Κοντοζέλος πρέπει να πληροφορηθεί από νέο δημοσιέυμά σας (και μαζί του όλοι οι αναγνώστες σας) ότι η Βενετιά έχασε… εκατομμύρια βελόνια εξαιτίας αυτού και πολλών άλλων μόνιμων συναδέλφων του του περίφημου αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Για χρόνια ολόκληρα, τόσο αυτός, όσο και οι γνωστοί πλην όχι τίμιοι συνάδελφοί του (από τον Γιάννη Αργυρίου, τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Γιώργο Παχάκη, τον Μανόλη Μαυρομάτη, τον Αλέκο Θεοφιλόπουλο, τον Νίκο Αντωνιάδη, τον Στράτο Σεφτελή,

τον Κώστα Βερνίκο, τον Παύλο Γερακάρη μέχρι πολλούς άλλους που τώρα ξεχνώ) δεν πατούσαν καν το πόδι τους στην ΕΡΤ και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τον παχυλό μισθό του μονίμου.
Την, δε, καθημερινή «λάντζα» την άφηναν για τους συμβασιούχους, αυτά τα άθλια παράσιτα που τώρα το παίζουν τιμητές της αρρωστημένης ΕΡΤ.

Στο ραδιομέγαρο εμφανιζόντουσαν ΜΟΝΟ όταν επρόκειτο να γίνει η διανομή των θέσεων για τις ακριβοπληρωμένες αποστολές εξωτερικού (Μουντιάλ, Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα) και για τις μεγάλες εσωτερικές μεταδόσεις, τις οποίες και άρπαζαν ως αρπακτικά μην αφήνοντας κανέναν νεώτερο να κάνει κάτι.

Και έχουν τώρα το θράσος και μιλάνε!

Κάποια ώρα πρέπει να γίνει σοβαρή έρευνα για τις πολύχρονες απουσίες τους ώστε να επιτρέψουν εκατομμύρια ευρώ στην πολύπαθη ΕΡΤ.

Νίκος

Keywords
Τυχαία Θέματα