Τσιώλης: Γράφουν ιστορία τέτοιες νίκες

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε όμως πως πέρα από αυτό το τρίποντο είναι σημαντικό γιατί ο Αστέρας ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Εβγαλε... το καπέλο στους παίκτες του που "κατέθεσαν ψυχή", εξήγησε την τακτική, που ακολούθησε, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα της Τρίπολης αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Νίκες όπως αυτές απέναντι στον Ολυμπιακό

γράφουν ιστορία. Ρεαλιστικά αυτό που κυρίως με ενδιέφερε ήταν οι 3 βαθμοί. Θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο για να μπορέσουμε να βγούμε από τις χαμηλές θέσεις και να μπορεί να βλέπει ακόμα καλύτερα τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με αυτό το ρόστερ και όλες αυτές τις προϋποθέσεις που έχει αυτή η ομάδα χάρη στους κ.κ. Καϋμενάκη και Μπάκο, νομίζω ότι αξίζει να πρωταγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία δίκαιη νίκη η οποία επετεύχθη μέσα από τη θέληση των παικτών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν κατά ένα μεγάλο βαθμό τα συνεχόμενα ματς του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο, δημιουργούσαν αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους. Πριν μπει το γκολ έλειπε η τελική πάσα για να δημιουργήσουμε τις επικίνδυνες καταστάσεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε την επόμενη μέρα. Βέβαια να μην ξεχάσω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Τρίπολης για τη στήριξή του. Η ομάδα δείχνει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Και για να μην παρεξηγηθώ για το να

Keywords
Τυχαία Θέματα