Αστέρας... Καβάλας!

Ανεξαρτήτως από το ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, ο αθλητισμός γίνεται πιο γοητευτικός όταν ο Δαβίδ νικάει τον Γολιάθ. Οταν δηλαδή το αουτσάιντερ ρίχνει στο καναβάτσο το φαβορί.

Στην Ελλάδα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχοι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά το πρωτάθλημα της Α1 μοιάζει να γίνεται απλά και

μόνο για να δούμε τον Μάιο τους τελικούς των πλέι οφ, ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Αλλά και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά στη συνείδηση του κόσμου, καθώς χρόνια έχει να μπει σφήνα μία ομάδα ανάμεσα στους δύο αιώνιους.

Την Κυριακή (27/11) είχαμε, όμως, από μία μεγάλη έκπληξη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αυτοί που την πάτησαν ήταν οι δύο αιώνιοι.

Πρώτο χρονικά, το κάζο του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού στο μπάσκετ από την Καβάλα.

Οι πράσινοι προέρχονταν από νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παλικαρίσιο ευρωπαϊκό διπλό στη Μάλαγα, αλλά στην Καβάλα τα βρήκαν σκούρα. Ιδρωσαν, πάλεψαν, αλλά τελικά δεν πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Από ευρωπαϊκή επιτυχία προερχόταν και ο Ολυμπιακός, αλλά έφαγε τα μούτρα του στην Τρίπολη. Κουρασμένος, "φάντασμα" του καλού εαυτού του, πλήρωσε τα λάθη του και βρέθηκε στο -5.

Είπαμε, όμως, το στοιχείο της έκπληξης κάνει πιο ενδιαφέροντα τα αθλήματα και αυτό το σαββατοκύριακο δεν ήρθαν μόνο στην Ελλάδα τα πάνω - κάτω.

Οπως σωστά επισημαίνει και ο φίλος Betoven με τη στοιχηματική ματιά, πολλά στανταράκια έσπασαν και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα