Χακόμπο: Μεγάλη νίκη

Ο Χακόμπο, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Αστέρα, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να σταθεί στο παιχνίδι, αλλά να κοιτάξει τα επόμενα ματς.

"Βοήθησα και εγώ την ομάδα στο να πάρει τη νίκη. Πήραμε μία μεγάλη νίκη που μας βοηθάει στην βαθμολογία. Το πλάνο μας ήταν να παίζουμε πιο γρήγορα. Να πιέζουμε τον αντίπαλο και να βγαίνουμε στην κόντρα. Σήμερα αυτό μας βγήκε.

Κρατάμε τη νίκη

και κοιτάμε την συνέχεια. Ο προπονητής μας θέλει να παίζουμε γρήγορα και με αντεπιθέσεις. Δεν ωφελεί να μένουμε σε αυτό το ματς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα στοίχισε στον Ολυμπιακό ότι έπαιζε στην Ευρώπη. Τώρα πάμε με μεγαλύτερη ηρεμία στο επόμενο ματς", δήλωσε ο πανύψηλος ισπανός τερματοφύλακας.

Ο Περόνε από την πλευρά τους δήλωσε: "Η απόδοση και η οργάνωση που είχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μας έδωσε τη νίκη. Είχαμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση και αυτό μας βγήκε σε καλό. Σίγουρα ήταν κουρασμένος ο Ολυμπιακός. Παίξαμε καλά. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και νικήσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα