Ανέλαβε την ευθύνη ο Βαλβέρδε για την ήττα στην Τρίπολη

Την ευθύνη για την ήττα στην Τρίπολη ανέλαβε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη από τους παίκτες, αλλά τους προστάτευσε, λέγοντας πως "πολλοί έκαναν λάθος σήμερα και πρώτα απ' όλους ο προπονητής". Ο βάσκος τεχνικός δήλωσε πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν πολύ κακή και τόνισε πως με το

-5 από τον Παναθηναϊκό είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα στο πρωτάθλημα.

"Το σίγουρο είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ήμασταν κακοί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Από την αρχή φαινόταν ότι έχουμε δυσκολία στο να βγούμε μπροστά. Κι ο Αστέρας ενώ δεν είχε δημιουργήσει μεγάλο κίνδυνο, σε κάποια αντεπίθεση έδειχνε ότι μπορούσε να μας βλάψει. Όμως το κυριότερο δεν καταλάβαμε το βάρος του παιχνιδιού, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν μπαίναμε στην αντίπαλη περιοχή και όσο περνούσε η ώρα, όλο και ευνοούταν περισσότερο ο αντίπαλος. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να γυρίσουμε το ματς, το προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους όμως δεν μπορούσαμε να πατήσουμε στην αντίπαλη περιοχή.

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά ισοφαρίσαμε το πέναλτι. Μετά το δεύτερο γκολ όταν πηγαίνεις με βιασύνη δεν σε ωφελεί. Και πληρώσαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε να ξεκινήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή μετά το σημερινό αποτέλεσμα, έχουν γίνει δύσκολα τα πράγματα για το πρωτάθλημα. Αυτή η ήττα ήρθε μετά από μία νίκη στην Ευρώπη που γέμισε τους φιλάθλους με αισιοδοξία. Παράλληλα όμως γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας, τι πρέπει να κάνουμε όταν δεν μπαίνει η ομάδα στα παιχνίδια", είπε αρχικά ο Βαλβέρδε.

Αδυνατούμε κι εμείς να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Με τη Μαρσέιγ έτρωγαν σίδερα οι παίκτες σας, ενώ σήμερα έδειχναν μία εικόνα σαν να το έχουν πάρει λίγο λάιτ το παιχνίδι. "Το φταίξιμο πάντα είναι του προπονητή. Όπως ξέρετε θα έπρεπε να έβγαιναν και σήμερα με τον ίδιο δυναμισμό. Σήμερα έλειπε ο δυναμισμός από την ομάδα, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Θα μπορούσαμε να ρίξουμε το φταίξιμο σε πολλούς. Όμως το μεγαλύτερο φταίξιμο πάντα το έχει ο προπονητής. Η μεγάλη διαφορά στα δύο ματς με Μαρσέιγ και τώρα, είναι ότι είναι τελείως διαφορετικά ματς και πρέπει να τα διαβάσεις ξεχωριστά και καλύτερα. Εδώ έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει επιθετικά, ενώ στην Μασσαλία περιμέναμε περισσότερο στην άμυνα".

Για τον Μέγερι αν θέλατε να μας πείτε την άποψή σας. "Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Στους τερματοφύλακες ρίχνεται το μεγαλύτερο φταίξιμο από τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε καλή έξοδο στο δεύτερο γκολ, αλλά ποιος δεν κάνει λάθη;"

Και στο πρώτο γκολ ευθυνόταν. "Για το πρώτο γκολ δεν είμαι σίγουρος. Ίσως η μπάλα να χτύπησε και στο έδαφος. Ο Μέγερι είναι νέος τερματοφύλακας που έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη. Όμως είναι αρκετά καλός. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έκαναν λάθος σήμερα και πρώτα απ' όλους ο προπονητής".

Μήπως έλειπαν και δυνάμεις πέρα από τον δυναμισμ

Keywords
Τυχαία Θέματα