Μπάτον: Ο,τι καλύτερο μπορούσα η 3η θέση

Ο Τζένσον Μπάτον παραδέχτηκε ότι οι δύο Red Bull ήταν απλησίαστες στον τελευταίο αγώνα του 2011 στη Βραζιλία, και δήλωσε ικανοποιημένος με τον τερματισμό του στην τρίτη θέση.

Ο οδηγός της McLaren δέχτηκε προσπέρασμα από τον Φερνάντο Αλόνσο στην αρχή όταν και οι δύο έτρεχαν με τα μαλακά λάστιχα, όμως ήταν φανερά πιο γρήγορος από τον ισπανό της Ferrari στο τελευταίο stint με τη μέση

γόμα και κατάφερε να ανακτήσει τη θέση του.

"Ηταν μια δύσκολη κούρσα για μένα με τα πιο μαλακά από τα δύο λάστιχα", είπε ο Μπάτον, ο οποίος με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης οδηγών, πίσω από τον πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ.

"Στο πρώτο προσπέρασμα ο Φερνάντο ήταν πολύ κοντά στην στροφή 3 και εγώ κάλυψα στη γραμμή μου για την επόμενη, όπως υπήρχαν συντρίμμια στην πίστα. Ετσι αναγκάστηκα να επιβραδύνω και να τραβηχτώ πίσω του.

"Μετά δεν είχα τον ρυθμό με αυτά τα λάστιχα, οπότε έβαλα τα πιο σκληρά για τα τελευταία δύο stint, και αυτό λειτούργησε καλά για μένα.

"Κυνήγησα και πάλι τον Αλόνσο, καθώς η Ferrari δυσκολεύεται με τα πιο σκληρά λάστιχα. Ωστόσο, η τρίτη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσα να πάρω, ήταν σαν να τρέχω σε κατατακτήριες σε κάθε γύρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα