Σεφτέ η Δόξα 1-0 τον Αστέρα!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 10 ήττες και 3 ισοπαλίες, πέτυχε η Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος... ακόμα χάνει ευκαιρίες!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Δόξα, με τον Ουέλινγκτον να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7', αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Σέρεμετ πέρασε το πιο εύκολο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, όντας... θεατής για 45 λεπτά!

Αντίθετα, η Δόξα ήταν αυτή που απείλησε με ένα δεύτερο γκολ,

με αποκορύφωμα τη φάση του 33ου λεπτού, όταν ο Αμπουμπακάρι μόνος του απέναντι στον Χακόμπο... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Νωρίτερα, στο 26', ο Βέρτζος δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους, στέλντοντας από το ύψος του πέναλτι τη μπάλα πάνω στο σώμα του Πουλίδο.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε τις πρώτες του διορθωτικές κινήσεις με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, περνώντας στο παιχνίδι τους Σολάκη - Αλβάρεζ, αντί των Εγκον και Χουανίτο.

Στο 56' οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία, με τον Βέρτζο να διώχνει πάνω στη γραμμή σουτ του Φορμίκα. Ακολούθησε "σφυροκόπημα" της άμυνας της Δόξας, με τον Σολάκη να χάνει το... άχαστο από τρία μέτρα (!) στο 61' και τον Τσιώλη να γυρίζει το σύστημα σε 4-3-3 με την είσοδο του Φρανκού.

Τελικά, ο Αστέρας, έπειτα από ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και υποχρεώθηκε στην 8η ήττα σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα