Ποτουρίδης: Να συνεχίσουμε έτσι

Τέσσερις διαδοχικές νίκες, έχοντας πετύχει 16 γκολ (δεν έχει δεχθεί κανένα), έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Ποτουρίδης τόνισε πως στόχος των ερυθρολεύκων είναι να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο ματς όπως και με την Κέρκυρα. Θέλαμε τη νίκη. Παίξαμε καλό

ποδόσφαιρο και την πήραμε. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε πρώτοι.

Είναι σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα. Πρέπει να πετυχαίνουμε γρήγορα γκολ για να ανοίγουμε τις άμυνες. Όπως και με Κέρκυρα έτσι και με τον Λεβαδειακό σκοράραμε γρήγορα. Το ρόστερ της ομάδας είναι μεγάλο και όλοι οι παίκτες είναι ιδανικοί για τον Ολυμπιακό.

Έχουμε παίκτες με την ικανότητα να δημιουργούν φάσεις και να βάζουν γκολ. Δεν έχω πρόβλημα όπου και εάν παίζω. Όπου μου πει ο προπονητής θα αγωνίζομαι. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης. Μακάρι να συνεχίσει να μας ακολουθεί έτσι και εμείς να του δώσουμε πολλές άλλες χαρές", δήλωσε ο Ποτουρίδης.

Ο Βιθέντε Μόνχε από την πλευρά του, τόνισε: "Με πολλή δουλειά θέλω να παλεύω για να παίρνω όσα πιο πολλά λεπτά συμμετοχής γίνεται. Πρέπει να δουλεύω πολύ για να μπορώ να παίζω αλλά και να προσφέρω στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα