Μπερντίεφ: Θέλουμε νίκη και πρόκριση

Το βέβαιο είναι ότι οι Ρώσοι δικαιώθηκαν, τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Είχαν πει εξάλλου - μετά τον αγώνα στο Καζάν - πως «ο αγώνας στη Τούμπα θα κρίνει τη πρόκριση». Βέβαια, τότε εννοούσαν ότι στη Θεσσαλονίκη θα φανεί αν θα προκριθούν αυτοί στην επόμενη φάση του Europa League ή ο ΠΑΟΚ. Ετσι όπως τα έφερε η μοίρα όμως, το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης διεκδικούν

οι Ρώσοι και η Τότεναμ, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτό το άγχος.

Το στοιχείο που προβληματίζει τον προπονητή της Ρουμπίν,Κούρμπαν Μπερντίεφ, σχετίζεται πάντως με την κούραση που διακρίνει τόσο στην όψη όσο και στον τρόπο σκέψης των παικτών του. Β«Το αυριανό θα είναι το 46ο παιχνίδι για μας φέτος, συνεπώς οι παίκτες μου είναι εξαντλημένοι αλλά και ψυχολογικά κουρασμένοιΒ», είπε.

Βέβαια, πέρυσι ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και τους 50 αγώνες στη σεζόν, πληρώνοντας βέβαια το τίμημα στο τέλος. Επιστρέφοντας στον προπονητή της ρωσικής ομάδας, υποστήριξε ότι Β«εμείς δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, αλλά να επικεντρωθούμε στο δικό μας.

Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα και θεωρώ ότι δεν κάνει πιο εύκολο το έργο μας, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί. Εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα και τη πρόκριση. Εχουμε σχεδιάσει το πώς θα παίξουμε, έχουμε κάποιες απουσίες που παίζουν ρόλο και επηρεάζουμε ως έναν βαθμόΒ».

Νωρίτερα, ο κεντρικός αμυντικός της Ρουμπίν, Σαλβατόρε Μποκέτι, υποστήριξε ότι Β«θα μας δώσει κίνητρο να παίξουμε σε μια καυτή έδρα όπως αυτή που έχει ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά νιώθω ότι δεν ήρθαμε σε διακοπές, αλλά σκεφτόμαστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι απαραίτητο να μην δεχθούμε γκολ και να έχουμε συγκέντρωση. Προερχόμαστε από μια καλή προετοιμασία και περιμένουμε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμαΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα