Το Περιστέρι νίκησε 73-65 τον ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα της Α1

Το Περιστέρι τα βρήκε σκούρα απέναντι στον νεοφώτιστο ΚΑΟΔ, αλλά τελικά κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη φετινή Α1. Με κορυφαίο τον Ρόμπι και με καλές επιλογές στα τελευταία κρίσιμα λεπτά οι περιστεριώτες επικράτησαν με 73-65 των δραμινών.

Το Περιστέρι μπήκε

πιο δυνατά στο ματς και με κορυφαίο επιθετικά τον Ρόμπι κατάφερε να χτίσει διαφορά 10 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο (22-12, 10`).

Ο ΚΑΟΔ, όμως, άρχισε σιγά - σιγά να βρίσκει το ρυθμό του στη δεύτερη περίοδο. Βελτίωσε σημαντικά την άμυνά του και περιόρισε τα ατού της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Με την ελληνική τριπλέτα των Ζάρα, Καρύδα και Χαραλαμπίδη να κάνει καλή δουλειά στην επίθεση και την άμυνα να κρατάει στους 9 πόντους τους γηπεδούχους, η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη γύρισε το ματς και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 31-33.

To ντέρμπι συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν χέρι - χέρι στο σκορ. Το Περιστέρι ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό και από πλευράς θεάματος αυτή ήταν η καλύτερη περίοδος της αναμέτρησης και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 50-50.

Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε με σερί 5-0 την τελευταία περίοδο, αλλά η απάντηση του Περιστερίου ήταν άμεση και με... ρεσιτάλ του Ρόμπι έτρεξε ένα 11-0 που του έδωσε σαφές προβάδισμα για τη νίκη (61-55).

Η ομάδα της Δράμας, όμως, δεν το έβαλε κάτω και τρία λεπτά πριν από το φινάλε μείωσε στους τρεις (63-60). Ωστόσο, πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι κατάφεραν με σωστές επιλογές στην επίθεση να διατηρήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους και να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα (73-65).

Keywords
Τυχαία Θέματα