Με Μπόγρη για το "διπλό"

Στη Καβάλα, ο Αρης θα αναζητήσει τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, γεγονός που δείχνει και την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα για τους κίτρινους. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά για την μετουσίωση της προσπάθειας που κάνει, χρειάζεται και το αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Μπόγρης θα είναι το νέο πρόσωπο, αφού ο Αρης

έχει στα χέρια του και το δελτίο του.

Το βέβαιο είναι ότι ο Αλεξανδρής προετοίμασε την ομάδα του, έχοντας ως βασικό άξονα στην φιλοσοφία ότι, η Καβάλα είναι η ομάδα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο είναι όμως η διάρκεια, καθώς περιμένει από την ομάδα του να αυξήσει (χρονικά) τα καλά διαστήματα στην απόδοσή της.

"Προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία στο ξόδεμα δυνάμεων, με δεδομένο ότι δίνουμε δύο αγώνες την εβδομάδα, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Κατά συνέπεια είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά όπως και να' χει θα παλέψουμε για τη νίκη απέναντι στην Καβάλα. Η αντίπαλη ομάδα είναι ένα πολύ κοντρολαρισμένο σύνολο. Παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της και αυτός ο αγώνας απαιτεί να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό ειδικά στην άμυνα, αλλά και στο passing game", είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Στα πλάνα του Αλεξανδρή βρίσκεται και ο Μπόγρης ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος που του δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του ’ρη στην Α1, να βλέπω γεμάτο το γήπεδο και τον Απρίλιο να είμαστε καλά. Όσον αφορά την Καβάλα, μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ένα σοβαρό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας αναμέτρησης, αρκεί να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του κόουτς. Η ήττα της Καβάλας από τον Κολοσσό δεν είναι καλό στοιχείο, γιατί θα κάνει τους αντιπάλους μας να είναι πιο συγκεντρωμένοι", είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα