NBA: Κοντά σε συμφωνία με τον Τάισον Τσάντλερ είναι οι Νιου Γιορκ Νικς

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν γίνει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Τάισον Τσάντλερ, προσφέροντας στον δυναμικό σέντερ τετραετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τσάντλερ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της φετινής αγοράς των free agent, έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς.

Για να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους, οι Νικς είναι αναγκασμένοι να δημιουργήσουν χώρο στο σάλαρι καπ τους και αναμένεται να το κάνουν κόβοντας τον Τσόνσεϊ

Μπίλαπς, με την ειδική ρήτρα της αμνηστίας που δόθηκε στις ομάδες του NBA λόγω του λοκ-άουτ.

Ο Μπίλαπς έγινε Νικ τον περασμένο Φεβρουάριο στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τους Ντένβερ Νάγκετς που έστειλε τον Καρμέλο Αντονι στη Νέα Υόρκη, και έχει λαμβάνειν 14,2 εκ. δολάρια αυτή τη χρονιά, που είναι η τελευταία του συμβολαίου του.

Οι Νικς χρειάζονται απαραίτητα ενίσχυση στη θέση του σέντερ, όπου ουσιαστικά έχουν μόνο τον Ρόνι Τουριάφ με τα ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα γόνατα.

Παρόλα αυτά, έκαναν κινήσεις για να αποκτήσουν τον Κρις Πολ από τους Νιου Ορλεανς Χόρνετς με ανταλλαγή, καθώς ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να μετακινηθεί στη Νέα Υόρκη για να παίξει πλάι στους Αντονι και Αμάρε Στάντεμαϊρ.

Ομως από τη στιγμή που δεν διέθεταν τα κομμάτια του παζλ για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Χόρνετς, φαίνεται ότι άλλαξαν στρατηγική και αντί να ρισκάρουν περιμένοντας μήπως ο Πολ γίνει free agent του χρόνου, να ξοδέψουν τώρα για να ενισχυθούν με τον Τσάντλερ.

Ο 29χρονος σέντερ είχε 10,1 πόντους και 9,4 ριμπάουντ αγωνιζόμενος 27,4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 74 παιχνίδια με τους Μάβερικς την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην κατάκτηση του τίτλου του NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα