Με Παπουλή στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

Παπουλή παρόντος θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς η μαγνητική που έβγαλε ο μεσοεπιθετικός των κρητικών ήταν "καθαρή" και έτσι, μολονότι στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 20άδα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και διπλό. Μετά το τέλος της ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Κάρολ, Βεζυρίδης,

Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μονιάκης, Παπουλής.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ζόρντι Λόπες και οι Κάταϊ, Μπούρμπος, Πίτσος, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Σαχσανίδης και Νύχταρης.

Οι Κρητικοί θα αναχωρήσουν το πρωί (09:30) του Σαββάτου από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει μία προπόνηση εκεί το απόγευμα. Οι Β«μελανόλευκοιΒ» μετά το ματς θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και θα επιστρέψουν στη βάση τους τη Δευτέρα (12/12).

Ο Ζόρντι Λόπεζ που είναι τιμωρημένος έχει άδεια και το Σάββατο (10/12) θα μεταβεί στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (14/12).

Keywords
Τυχαία Θέματα