Με "μικρούς" και εννιά απουσίες η ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα

Η απουσία του Κώστα Μανωλά από την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας του πειθαρχικού του παραπτώματος επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, όταν ο Νίκκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους παίκτες, που υπολογίζει για το παιχνίδι. Εκτός του νεαρού αμυντικού, ο έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει σε εφτά τραυματίες, αλλά και στον Σάββα Γκέντσολγου, που αποτελεί ξένο σώμα. Αρκετοί νεαροί στην αποστολή.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής (9/12), ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τα 21 μέλη της αποστολής, έχοντας τις γνωστές εννέα απουσίες.

Ο

τεχνικός της ΑΕΚ, στη σημερινή (9/12) προπόνηση, δεν είχε καμία αρνητική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και έτσι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις γνωστές απουσίες από τα μέσα της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας, ο Φαμπιάν Βάργκας, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Λεονάρντο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και γυμναστηρίου, ενώ Νίκος Λυμπερόπουλος και Παντελής Καφές έκαναν ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ εκτός έμειναν οι Σάββας Γκέντσογλου και ο Κώστας Μανωλάς με τον πρώτο να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας και τον δεύτερο να εκτίει την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τον προπονητή του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Αντίθετα, στην 21μελή αποστολή του, ο Κωστένογλου συμπεριέλαβε τους νεαρούς Κλωναρίδη, Τσιτά, Μπουγαϊδη, Φούντα και Τσουκαλά, αλλά και τους Χέλγκασον, Αργυρίου και Ρίκκα, που αρχίζουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Μάκος, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας, Τσουκαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα