Δεν αντέχει (κι) άλλη γκέλα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (10/12) τον Ατρόμητο γνωρίζοντας ότι ο κλοιός έχει σφίξει πάρα πολύ και φυσικά δεν «αντέχει» νέα απώλεια βαθμών. Ηδη εξάλλου είναι αρκετές, αν υπολογίσει κανείς τους αγώνες απέναντι σε ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος είναι πλέον υποχρεωμένος να πετύχει ένα σερί νικών,

καθώς η έβδομη θέση στην βαθμολογία - στην οποία βρίσκεται στη παρούσα φάση - προφανώς και δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που περίμενε.

Για μια ακόμη φορά, τα προβλήματα για τον Λάσλο Μπόλονι είναι αρκετά, καθώς εκτός των δεδομένων απουσιών των Κοντρέρας, Χαλκιά, Παπάζογλου, Λεονάρντο, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν είναι στο 100% για να αγωνιστεί. Ο διεθνής επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στη πραγματικότητα όμως έχει ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής. Η απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Αντιθέτως, ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα στην ωμοπλάτη και μπήκε στην αποστολή, διεκδικώντας θέση στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Στη περίπτωση αυτή, ο Φωτάκης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, Γκαρσία και Λάζαρ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Λίνο θα συνθέσουν τη τετράδα στην άμυνα. Η αποστολή απαρτίζεται από τους Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο, γεγονός που δεν αποκλείεται να σημαίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος μέσος - σε συνάντηση που είχε προ ημερών με τον Μπόλονι - είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον ρόλο του στην ομάδα και κατ' επέκταση για τον μικρό χρόνο συμμετοχής. Ο Μπόλονι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, στέλνοντας του προφανώς μήνυμα. Ο Σπαντάσιο είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο αξιοποίησής του και είχε δηλώσει διατεθειμένος να αποχωρήσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα