Λύμπε, Φουστέρ και... Goal - Goal

Χαίρετε, κύριοι. Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, με τον ΟΠΑΠ, όπως ασφαλώς και όλες τις υπόλοιπες εταιρείες, να προσφέρουν το ματς σε μονό στοιχηματισμό με ποικιλία ειδικών στοιχημάτων.

Πάμε να αναλύσουμε το ντέρμπι, ξεκινώντας από τις αποδόσεις με τη... φιλοδοξία να εντοπίσουμε

λάθος (προς τα επάνω...) στην αξιολόγηση. 3,20 η νίκη της ΑΕΚ, 3 το "Χ", 2,00 το "2" του Ολυμπιακού. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, με βάση τις αποδόσεις στην ελληνική εταιρεία.

Οσοι είστε καιρό στην παρέα μας, θα γνωρίζετε πως στην αξιολόγηση των αγώνων πρωτίστως εξετάζω το κατά πόσο αξίζει να αγοράσω μία απόδοση. Ασφαλώς, το 2,00 του Ολυμπιακού σ' ένα (εκτός έδρας, για να μη ξεχνιόμαστε) ντέρμπι το προσπερνώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δεν λέω πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει, απλώς επισημαίνω πως το 2,00 σε καμία των περιπτώσεων δεν αντικατοπτρίζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Δώστε μου το "2" στο 2,40-2,50 να το παίξω και με τα δύο χέρια... Δηλαδή, κύριοι, αν το ντέρμπι γινόταν στο Καραϊσκάκη, ποια θα ήταν η απόδοση νίκης του Ολυμπιακού; Βαριά το 1,50;

Οσο για το 3,20, σαφώς και είναι υψηλό. Αν ήμουν book, θα έδινα τον Ολυμπιακό στο 2,40 και την ΑΕΚ στο 2,60.

Αντίθετα, σε εξαιρετική τιμή εκτιμώ πως συναντάμε το Goal - Goal, που παραδόξως έχει ακριβώς την ίδια τιμή με το over, δηλαδή το 1,85. Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επιλογή, καθώς πρόκειται για ομάδες που διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά ταυτόχρονα δεν διαθέτουν και τις πλέον αξιόπιστες άμυνες.

Στα ειδικά στοιχήματα τώρα και σε ό,τι αφορά τον πιθανό πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης, πιστεύω πως αξίζει να εξετάσουμε τις πιθανότητες να επαληθευτούν οι επιλογές δύο παικτών, που και καλά πληρώνουν, αλλά και σκοράρουν. 10,00 πληρώνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, 8.00 ο Φουστέρ...

Keywords
Τυχαία Θέματα