Φιλική νίκη στη Φυλή με Περόνε

Με γκολ του Εμάνουελ Περόνε ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Θρασύβουλο στην Φυλή σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (15/10).

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες πριν έρθει ο Αργεντίνος επιθετικός να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Από τους πρόσφατους νεοαποκτηθέντες, ο Μπρέσκα ξεκίνησε στην ενδεκάδα και αγωνίστηκε για 64 λεπτά, ενώ ο Αλβάρες μπήκε αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο. Αντίθετα,

καθόλου δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σολάκης.

Ο Οράσιο Γκονσάλβες διατήρησε το 4-2-3-1, με τον Ματούσιακ να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ βασικός αγωνίστηκε μετά από καιρό και ο Πουλίδο.

Η… κατάρα των τραυματισμών δεν έλειψε και μόλις στο 14' ο Ματούσιακ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί τη Δευτέρα, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ανδριόλας, Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Ζουμπουλάκης, Ψιάνος, Βαγγελής, Κανελλόπουλος, Καρλόπουλος, Σκόνδρας, Παναγιωτάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (64’ Φορμίκα), Χουανίτο (64’ Αλβάρεζ), Ουσέρο, Έγκον (72’ Ροζέριο), Μπρέσκα (64’ Σέσμα), Ράγιος (46’ Χούλι), Ματούσιακ (16’ Περόνε).

Keywords
Τυχαία Θέματα