Η Δόξα νίκησε 1-0 στην Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι με πολλές εντάσεις και διακοπές

Σ' ένα ματς, που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση πως είναι φιλικό, καθώς οι εντάσεις και οι διακοπές έδωσαν και πήραν, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Δόξα Δράμας σε παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη υπό την παρουσία 2.000 φιλάθλων στο AEL FC ARENA.

Οι μαυραετοί πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 21', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή έξοδο του Σωτηρίου,

ο Αραβίδης από κοντά έγραψε το 0-1.

Οι βυσσινί είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 76' με πέναλτι που κέρδισαν σε ανατροπή του Παπαγεωργίου, αλλά ο Σαϊτιώτης που το εκτέλεσε, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέρεμετ που βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επιστροφή ο Νεμπεγλέρας σούταρε λίγο άουτ.

Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο προπονητής της Δράμας, Απόστολος Χαραλαμπίδης που από το πρώτο λεπτό συνέχεια διαμαρτυρόταν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Καλί (56’ Ααράμπ), Ταλ, Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε, Γκονζάλες (78’ Καραχάλιος), Σιατραβάνης (69’ Πλιάγκας), Σεσίνια (61’ Τσιμπάμπα), Ζεκίνια (73’ Σαϊτιώτης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Βέρτζος, Λεάντρο (94’ Γκαμπόρ), Βάντερσον (69’ Πιτσόκος), Κάπελ (87’ Νιάρος), Αραβίδης (82’ Τοπούζης), Λίμα Σάντος (34’ λ.τρ. Ρούτσης), Μπριλάκης, Σοϊλέδης, Τριποτσέρης, Στεριανός (92’ Σικαλιάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα