Καλμαζίδης: Μην περιμένετε τρελά πράγματα

Ο Ολυμπιακός ήταν ανέτοιμος στην πρεμιέρα της Volleyleague, αλλά ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, για τη δεδομένη χρονική στιγμή. "Μην περιμένουμε τρελά πράγματα ακόμη", σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο σχόλιό του για το παιχνίδι ο Καλμαζίδης, είπε: "Σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια θετική εμφάνιση. Μην περιμένουμε τρελά πράγματα...ακόμη.

Ίσως λίγο να με προβληματίζει ο τρόπος που χάναμε τις διαφορές στα δύο πρώτα σετ, αλλά τέτοια εποχή γίνονται ατομικά λάθη που θα διορθωθούν με τον καιρό".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Απόλλων, Χρήστος Πάτρας, ήταν απογοητευμένος: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τους παίκτες μου. Στην προετοιμασία είχαμε καταπληκτικό σερβίς, αλλά σήμερα δεν λειτούργησε καθόλου. Αυτό που με πείραξε όμως περισσότερο ήταν ότι δείξαμε να μην το πιστεύουμε''

Ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο ματς, σχολίασε από την πλευρά του: "Παρουσιαστήκαμε αρκετά έτοιμοι.. Εχουμε καλή ομοιογένεια για αυτό και ο Χιμένες κατευθείαν έδειξε καλά στοιχεία. Ο κόσμος σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς έδωσε το παρόν και ελπίζω στο μέλλον να είναι δίπλα μας και να του δίνουμε χαρές".

Keywords
Τυχαία Θέματα