Λαζαρίδης: Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία

Δεν έψαξε δικαιολογίες και εκτίμησε ότι οι ίδιοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν τον Αρη από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Ο Νίκος Λαζαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Αρη αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας τονίζοντας ότι "δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε μία νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία όλων όσων βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα".

Σχετικά με την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απάντησε ότι "επιδιώξαμε τη νίκη, ευτυχήσαμε

να σκοράρουμε πρώτοι αλλά όσο περνούσε ο χρόνος μέναμε πίσω. Πρέπει να έρθει μία νίκη για να αλλάξει ψυχολογία γιατί αυτό μας επηρεάζει όλους. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Από την πρώτη αγωνιστική τα παιχνίδι κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Αν τα δοκάρια γινόταν γκολ στα Γιάννινα, αν το τετ α τετ με Ατρόμητο γινόταν γκολ ή αντίστοιχα με την Ξάνθη", είπε και εκτίμησε ότι μια νίκη μπορεί να αλλάξει άρδην τη κατάσταση.

"Η τύχη με τη συγκέντρωση συμβαδίζουν. Πρέπει να έχεις τύχη αλλά να είσαι και συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Πέρυσι κάναμε το 5 στα 5 ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ. Είχαμε την ψυχολογία ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι και γυρνούσαμε τα σκορ. Θέλει να κερδίσει η ομάδα για να αλλάξουν κάποια πράγματα και πιστεύω ότι το βάλσαμο είναι η νίκη. Δεν έχουμε δείξει το καλό μας πρόσωπο. Δεν είναι ο ’ρης αυτό που πρέπει να είναι. Σε όλα τα παιχνίδια το πρώτο εικοσάλεπτο πατάμε καλά. Σε όλα μετά από εκείνο το σημείο κάθεται η ομάδα. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Να ξεκινήσει να κάνει νίκες για να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει".

Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση. "Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από αυτό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ και εμείς. Όταν τα σκέφτεσαι αυτά στον αγωνιστικό χώρο βγαίνει εντελώς αντίθετα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στα παιχνίδια και πρέπει η ομάδα να κάνει μία καινούργια αρχή. Έχουμε καλή ομάδα καλούς παίκτες πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να πάρουμε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα