Ισοπαλία και πρόκριση για Νέους

Την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, πήρε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλοβακία.

Σε αγώνα για την 3η ημέρα του 10ου ομίλου της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Ερεβάν της Αρμενίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τη Σλοβακία και προκρίθηκε αήττητο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το

γκολ της ελληνικής ομάδας, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με δύο νίκες και μία ισοπαλία, σημείωσε ο Κατίδης στο 49`, ενώ για τους Σλοβάκους σκόραρε ο Σπιλάρ στο 76`.

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα είχε ήδη πανηγυρίσει δύο νίκες στα δύο προηγούμενα ισάριθμα ματς και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση αήττητη.

Διαιτητής: Αντε Βουτσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς Τζ. (Κροατία)

Κίτρινες κάρτες: Σταφυλίδης, Φουρλάνος - Μαζάν, Κοστρνά

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Διούδης, Σταφυλίδης (81` Μπούζας), Μπουγαϊδης, Μπάλας, Φουρλάνος, Κατίδης (55` Κουσίδης), Κολοβός, Κασαπάκης, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης, Μπακασέτας (67` Καϊμακαμούδης).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Γκάμπριτς, Όντρεκ (69` Ρουσνάκ), Χλάντικ, ’μπρα, Κοστρνά, Ντζούρικ, Σράντζ, Τουρτσάκ (73` Σπιλάρ), Ορτσούλα, Μαζάν, Βόιτουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα