Πάμε με Ρεν και Σάλκε

Χαίρετε, κύριοι. Μια χαρά τα πήγαμε χθες, με τις τέσσερις από τις πέντε επιλογές να επιβεβαιώνονται και μάλιστα εύκολα (τα δύο over από ημίχρονο, όπως και τα δύο διπλά). Βέβαια, οι φιλενάδες μας Ροτσντέιλ και Τσέστερφιλντ έμειναν στο 1-1 κι εμείς μείναμε με το 4/5.

Πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει το κυρίως πιάτο στις εμβόλιμες σε Ισπανία, Ιταλία και πολλά Κύπελλα.

Οσοι είστε καιρό στην παρέα μας, θα γνωρίζετε πως δεν πολυασχολούμαι με Κύπελλα και Λιγκ Λαπ. Θα κάνω την εξαίρεση σήμερα.

Πάμε στο Λε Μαν - Ρεν για το γαλλικό Λιγκ Καπ, όπου

ο ΟΠΑΠ έχει αξιολογήσει το "2" στο 2,05. Τις δύο ομάδες της χωρίζει μια κατηγορία, ενώ το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τη Λε Μαν είναι το Λιγκ Καπ, καθώς στη Ligue 2 έχει μείνει πολύ πίσω (είναι τελευταία με 10 βαθμούς σε 12 ματς) και την Παρασκευή παίζει κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Μπουλόν. Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, το "2" της -ούτως ή άλλως καλύτερης- Ρεν αποκτά αξία.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στο ματς Καρλσρούη - Χέρτα, με τη διαφορά βέβαια να βρίσκεται στην τιμή του "2", που εδώ είναι μόλις στο 1,45. Εισπράττω το συγκεκριμένο σημείο ως στήριγμα, καθώς η Σάλκε -κάτοχος του τίτλου- έχει αποδείξει πως δεν σνομπάρει τον θεσμό. Η Καρσλσρούη ασφαλώς δεν καίγεται...

Από το γερμανικό Κύπελλο θα κρατήσω και το υψηλό σε απόδοση over στο ’ιντραχτ Φρανκφούρτης - Καϊζερσλάουτερν. Τέλος, αυξημένες πιθανότητες για το +2,5 γκολ παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Εβερτον με την Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα